pfizer, prva doza

U Zagrebu kreće cijepljenje bez naručivanja i najave...HZJZ časti i koncertom Đanija Stipaničeva, fulali su jedino adresu

24.06.2021 u 16:19

Bionic
Reading

Hrvatski zavod za javno zdravstvo najavio je kako će sljedeće srijede u Zagrebu krenuti cijepljenje bez naručivanja i najave

U organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu po prvi će se put održati cijepljenje bez naručivanja i najave u Zagrebu, u Školi narodnog zdravlja Andrija Štampar, Rockefellerova 4.

Termini su u ponedjeljak, 28. lipnja i utorak 29. lipnja od 9 do 15 sati, a u srijedu, 30. lipnja, od 8.30 do 11 sati te od 16 do 19 sati.

Važno je naglasiti da je cijepljenje predviđeno za građane iz cijele Hrvatske koji imaju osiguranje HZZO-a (MBO). Cijepiti će se samo prvom dozom i to cjepivom Pfizer.

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic

Nakon cijepljenja u srijedu, naš poznati pjevač Đani Stipaničev tom će prigodom održati koncert u obližnjem Langovom trgu na Gupčevoj zvijezdi s početkom u 19.30 sati', stoji u priopćenju HZJZ-a.

U priopćenju se potkrala greška. Vjerojatno su mislili da će se koncert održati u Parku Slobodana Langa koji je odmah do Gupčeve Zvijezde i Rockefellerove, a ne Langovom trgu koji je nekoliko tramvajskih stanica južnije. U Parku Slobodana Langa i ranije je ovog mjeseca održan koncert vezan za cijepljenje u istoj organizaciji.

  • +12
Redovi za cijepljenje protiv COVID-a na Velesajmu Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic