TRAGIČNI DOGAĐAJI

U Rijeci mrtav muškarca: Je li riječ o suprugu žene nađene u spremištu?

16.02.2017 u 17:23

Bionic
Reading

Na nepristupačnom kamenjaru na Svetom Križu, brdu na rubnom sjeveroistočnom dijelu Rijeke, u četvrtak popodne pronađen je mrtav muškarac, a neslužbeno se doznaje da je riječ o Željku Meštroviću, mužu žene koja je u utorak pronađena mrtva u neboderu u tom gradu.

Policija zasad nije objavila identitet muškarca koji je pronađen mrtav u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja te uz pomoć drona kojim je pregledavano to područje.  

 U spremištu nebodera u Ulici Andrije Peruča 2 u riječkoj četvrti Donjoj Vežici, gdje je živjela s mužem Željkom Meštrovićem i malodobnim djetetom, u utorak ujutro pronađena je mrtva 33-godišnja O. M.  Neki su mediji objavili da je bila dugogodišnja ovisnica o heroinu koja se više puta pokušala odviknuti od droge. 

 Nakon toga za mužem je pokrenuta potraga od Rijeke, preko karlovačkog područja do naplatnih kućica u Lučkom na autocesti na ulazu u Zagreb. Prve neslužbene informacije da je O. M. ubijena opovrgnula je primorsko-goranska Policijska uprava u srijedu, ističući da se slučaj ne vodi kao ubojstvo.  Jučer je policija izvijestila da traga za "osobama koje bi mogle imati korisne informacije o tom slučaju a koje su joj nedostupne".

 Budući da uzrok smrti 33-godišnjakinje obdukcijom nije utvrđen, kako se doznaje, obavljaju se dodatna ispitivanja u Centru za kriminalistička vještačenja "Ivan Vučetić"