NIŽETIĆ KAO MAMIĆ

U repku trebaju Tomasov, Vukušić i Anas

16.10.2011 u 18:10

Bionic
Reading

Hajdukov član uprave Milo Nižetić krenuo je Mamićevim stopama te smatra da Anas Sharbini, Marin Tomasov i Ante Vukušić moraju biti u kadru reprezentacije za utakmicu protiv Turske

Jedna dobra utakmica nakon tužnog remija u Karlovcu bila je dovoljna da vrati optimizam na Poljud. Toliko, nakon pobjede nad Osijekom, da član Hajdukove uprave Milo Nižetić pozove Slavena Bilića da malo pogleda i u Hajdukovo dvorište, gdje rastu tri igrača koja bi, prema njegovom mišljenju, svakako trebala igrati u najboljoj vrsti.

'Osim Subašića, dres reprezentacije zaslužuju Anas Sharbini, Marin Tomasov i Ante Vukušić, koji u kontinuitetu igraju u dobroj formi', ustvrdio je Nižetić i dodao:

'Ne mislim pritom na širi popis kandidata, nego na utakmicu s Turskom.'

Nižetić nije želio govoriti koga bi igrači Hajduka zamijenili u reprezentaciji, niti na kojoj bi poziciji igrali. Očito je progovorio Mamićevom retorikom te su njegove izjave stvaranje pritiska na izbornika da spomenutu trojku prije ili kasnije pozove pod državni stijeg.

'Recite mi po čemu bi to trebao biti pozvan Sammir, a ne Anas Sharbini, koji je u ovom trenutku najbolja desetka u Hrvatskoj? Anas je kompletan igrač, kapetan Vukušić zabija gotovo u svakoj utakmici, a Marin Tomasov igra u životnoj formi. Stav svih nas u klubu je da ti momci zaslužuju poziv', zaključio je Nižetić.