SPAVALE U AUTOMOBILU

U Puli pronađene odbjegla majka i trogodišnja kći

Bionic
Reading

Potraga za Ivanom Rupnik (31) i njezinom trogodišnjom kćerkom koje su prije devet dana bez traga nestale u crvenom Cliju iz Tenje, sretno je okončana u srijedu navečer

Ivanin otac Ivan Kučinić i suprug Matija odbjegle članove obitelji, nakon široke medijske potrage, pronašli su u Puli i u četvrtak ih rano ujutro doveli kući. 'Nakon objave u medijima našeg apela za pomoć javilo nam se mnogo ljudi. Točnu informaciju dala nam je jedna Puljanka kojoj smo jako zahvalni', tvrdi Ivan Kučinić dodajući kako su obje malo iscrpljene, ali ipak dobro.

Ivan kaže da su majka i kći cijelo vrijeme provele u Puli gdje su direktno došle još onoga dana kada su i nestale i kada je obitelj pokrenula potragu za njima. 'Spavale su u autu, hranile se u Mercatoru gdje se trogodišnja unuka preko dana igrala u igraonici', priča Kučinić za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Ivana Rupnik je 20. ovog mjeseca uzela trogodišnju kći i s njome nestala u nepoznatom pravcu. Obitelj je istoga dana alarmirala policiju, no potraga je dala rezultate tek nakon objave apela obitelji u medijima. Ivan Kučinić i dalje tvrdi da je razlog odlaska njegove kćeri bio financijski dug u koji je obitelj upala nakon podizanja dva velika kredita koja više nisu mogli vraćati.