BOSILJEVO

U prometnoj nesreći poginula 20-godišnja djevojka

13.09.2009 u 10:09

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 1,40 sati na državnoj cesti DC-43 kroz mjesto Bosiljevo, smrtno je stradala 20-godišnja putnica u osobnom automobilu BMW bjelovarskih registracijskih oznaka, izvijestila je jutros Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

Policija navodi kako je 23-godišnji hrvatski državljanin vozio, pod utjecajem alkohola od 1,17 promila, osobni automobil BMW 320 kroz Bosiljevo iz smjera Čazme u smjeru Ivanić Grada.

Prešavši preko prijevoja u jednom je trenutku kotačima zahvatio putnu bankinu, te prešao vozilom na suprotni prometni trak, sletio u putni jarak, nakon čega se automobil prevrnuo na krov.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 20-godišnja putnica na zadnjem sjedištu vozila Sanela V. iz Samarice, koja je preminule u Domu zdravlja Čazma nepunih sat vremena nakon prometne nesreće, dok je 21-godišnji M.Z., također putnik sa zadnjeg sjedišta, zadobio lake tjelesne ozlijede te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Bjelovar.

Vozač i 25-godišnji suvozač nisu ozlijeđeni.

Na mjesto nesreće izašla je dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Zagrebu. Vozač je uhićen te će tijekom dana biti dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Ovo je 12. poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.