crna kronika

U prevrtanju traktora kod Popovače poginuo muškarac, a u Krapini Selu život izgubio motociklist

22.08.2021 u 10:42

Bionic
Reading

U prevrtanju traktora u subotu u prijepodnevnim satima, u šumi kod Ciglenice na području Popovače, smrtno je stradao muškarac, priopćila je u nedjelju Policijska uprava sisačko-moslovačka

Do prevrtanja je došlo kada je 58-godišnjak s poljoprivrednim traktorom uz pomoć lanca povlačio stabla uz uzbrdicu, nakon čega je u jednom trenutku došlo do prevrtanja traktora koji je prignječio muškarca. Od zadobivenih ozljeda muškarac je preminuo na mjestu događaja, a policija će o ovom nesretnom slučaju Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku podnijeti izvješće.

Poginuo motociklist

Motociklist je smrtno stradao u Krapini Selu kada je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom prilikom čega je kotačima zahvatio površinu izvan kolnika te sletio izvan ruba kolnika u odvodni kanal i udario u betonski propusni most, priopćila je PU krapinsko-zagorska.

Nesreća se dogodila u subotu  oko 18.30 sati u Krapini Selu: Motociklistu (40) je na mjestu nesreće pružena hitna medicinska pomoć, zatim je prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje je i preminuo. 

Motociklist je u subotu teško ozlijeđen oko 15,50 sati i u Donjoj Konjščini. Do prometne nesreće došlo jer se 58-godišnji hrvatski državljanin upravljajući motociklom bez zaštitne kacige nije kretao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika već je sletio van ruba kolnika i izgubio nadzor nad motociklom. Zatim se ponovo vratio na kolnik te je tom prilikom došlo do pada motocikliste i motocikla na kolnik. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede te je zadržan na daljnjem liječenju.