NOVA USLUGA

U poslovnicama Hrvatske pošte možete izraditi i fotografije

29.07.2013 u 16:16

Bionic
Reading

Hrvatska pošta (HP) za svoje je korisnike uvela novu uslugu izrade fotografija i personaliziranih darova u svim poštanskim uredima, priopćeno je danas iz Ureda za korporativne komunikacije Hrvatska pošta

Uz izradu fotografija u više dimenzija, ova usluga korisnicima pruža mogućnost izrade brojnih drugih predmeta s motivima njihovih fotografija.

Fotografije se na prikladnom mediju (CD, DVD, USB stick, memorijska kartica, film) mogu poslati iz svakog poštanskog ureda, u za to predviđenoj omotnici koje su korisnicima dostupne u poštanskim uredima i na kojima mogu odmah označiti kakvu uslugu točno žele. Korisnici također mogu fotografije predati u digitalnom obliku putem internetske stranice www.postafoto.hr, te izradu platiti karticama ili prilikom preuzimanja.

Nakon predaje, fotografije će biti dostavljene korisnicima u roku od sedam do deset radnih dana i to, prema želji korisnika, besplatno u odabrani poštanski ured ili na kućnu adresu hpekspresom.

Time je Hrvatska pošta još više proširila svoju bogatu ponudu usluga te uslugu izrade fotografija približili korisnicima zahvaljujući svojoj raširenoj mreži poštanskih ureda, ističu u priopćenju iz HP-a.