lov na lisice

U noćnom lovu kod Krapinskih Toplica sačmom izrešetan mladić; sumnja se da ga je ranio krivolovac

11.06.2021 u 11:33

Bionic
Reading

Krapinsko-zagorska policija nije objavila sve detalje ranjavanja mladog lovca u šumi u naselju Čret na području Krapinskih Toplica jer je istraga u tijeku

Kako doznaje Zagorje.com, proteklog vikenda u šumi u naselju Čret na području Krapinskih Toplica dvojica lokalnih lovaca, jedan mlađi i jedan iskusniji, navodno su krenuli u noćni lov na lisice, koji je u jednom trenutku pošao po zlu.

Naime mlađi lovac upucan je iz lovačke puške te je s teškim tjelesnim ozljedama, odnosno sa sačmom u više dijelova tijela (navodno i u prsnom košu) završio u Općoj bolnici Zabok. Liječnici su ga srećom uspjeli spasiti, a kako neslužbeno doznaje Zagorje.com, trenutno se i dalje nalazi u bolnici te je izvan životne opasnosti.

Rodbina ranjenog lovca tvrdi da je u njega pucao krivolovac kojeg su zatekli u šumi, navodi Jutarnji.hr.

'Možemo potvrditi da je 5. lipnja u Čretu došlo do ranjavanja 20-godišnjeg hrvatskog državljanina prilikom lova članova lovačkog društva. Kriminalističko istraživanje je u tijeku i utvrđuju se sve okolnosti stradavanja', odgovorio je za Zagorje.com Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko-zagorske.