POGLEDAJTE VIDEO

U Moskvi nije bilo predsjednice pa je video iz svlačionice objavio premijer

12.07.2018 u 00:07

Bionic
Reading

Nakon pobjede protiv Engleske u polufinalu SP-a u Rusiji, Vatrenima je poruku poslao i hrvatski premijer Andrej Plenković koji je utakmicu pratio na tribinama moskovskog stadiona i potom se spustio na slavlje u svlačionicu

'Svaka čast Vatreni! Ostavili ste srce na terenu i zaslužili finale', napisao je na Twitter Plenković te objavio kratak video slavlja iz svlačionice.

Plenković je utakmicu pratio s tribina stadiona Lužnjiki, a s njime su, među ostalima, bili ruski premijer Dmitrij Medvedev, predsjednik Hrvatskog sabora Andrej Jandroković, predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino i predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Aleksander Čeferin.

Plenković i Jandroković na Lužnjikiju Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Ranije tijekom dana Plenković se družio s izbornikom reprezentacije Zlatkom Dalićem za kojega je rekao da je vrlo koncentriran.

  • +6
Andrej Plenković i Gordan Jandroković dobro raspoloženi odletjeli za Rusiju Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

'Dalić mi djeluje pun samopouzdanja, vrlo je realan, mislim da su napravili vrlo dobru analizu engleske momčadi', rekao je Plenković koji je Twitteru objavio i video iz aviona u kojem je na utakmicu putovao s navijačima.

O plasmanu Hrvatske u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji na Twitteru se oglasila i Vlada.

'Povijesni dan za Hrvatsku! Sjajni Vatreni odveli su nas u finale Svjetskog nogometnog prvenstva! Neopisivo!', poručili su iz Vlade.