NEDOZVOLJENA TRGOVINA

U kući razvila biznis prodaje duhana

09.03.2011 u 20:40

Bionic
Reading

Kaznenu prijavu zaradila je 67-godišnjakinja s područja Vrpolja u čijoj je kući policija pronašla 32 kilograma rezanog duhana. U kući poduzetnice policajci su zatekli i tri kupca, koja su odmah nakon kupnje ostala bez duhana

Nakon sumnje da se 67-godišnja žena u svojoj obiteljskoj kući bavi nezakonitom prodajom duhana, policajci su joj jučer popodne pokucali na vrata. Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražili su obiteljsku kuću 67-godišnjakinje, pri čemu su pronađene četiri crne PVC vreće u kojima se nalazilo 80 prozirnih vrećica s rezanim duhanom, svaka težine oko 400 grama, što je ukupno oko 32 kilograma.

Baš kada je u kuću poduzetnice banula policija, tamo su se zatekla i tri kupca, koji su neposredno prije dolaska policajaca kupili svaki po jedno pakovanje duhana od po 400 grama za koje su platili 70 kuna. Kupci su ostali bez 1,2 kilograma, a prodavačica bez 32 kilograma rezanog duhana.

Protiv 67-godišnje žene policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu za kazneno djelo nedozvoljene trgovine.