U KAMPANJU KRENUO I SINČIĆ

'U Hrvatskoj ima 500 tisuća duhova birača'

09.12.2014 u 15:17

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić pred Saborom je proglasio početak svoje kampanje, a ujedno je iskoristio priliku pa upozorio na nesrazmjer između popisa birača i popisa punoljetnih stanovnika. Tvrdi da je u Hrvatskoj 500 tisuća duhova birača

'Ova utakmica je duboko nepoštena. Stol je nagnut. Režim, da se izrazim nogometnim rječnikom, igra na svom terenu. On ima gol u koji jedva lopta može ući, širok deset centimetara. A moj gol je od kornera do kornera', rekao je Ivan Vilibor Sinčić.

Zato je pozvao građane i svoje birače da na izbore izađu u što većem broju. Sinčić je najavio i putovanje u veće centre u kojima će se družiti s građanima. Osvrnuo se i na financiranje kampanje, objasnivši da je Živi zid do sada potrošio svojih četiri do pet tisuća kuna.

'Ne znamo koliko ćemo imati donacija. One pristižu svaki dan. Imamo dosta transakcija po računu. Potrošit ćemo sve što nam građani budu donirali. Pouzdamo se u volontere i ljude koji su nam pomogli prikupiti potpise u svim dijelovima zemlje. Kad bismo imali neki veliki novac, zasigurno ga ne bismo potrošili na kampanju', dodao je Sinčić.