FATALNA POLICIJSKA VJEŽBA

U Berlinu se sudarila dva helikoptera!

21.03.2013 u 11:31

Bionic
Reading

Tragična nesreća jutros je uzdrmala Berlin: dva helikoptera su se sudarila tijekom policijske vježbe te se srušila na poljanu u blizini stadiona Olympia. Njemački mediji javljaju o najmanje jednoj poginuloj osobi i više ozlijeđenih...

Kako javljaju njemački mediji, tijekom policijske vježbe u Berlinu kod stadiona Olympia su se prilikom slijetanja sudarila dva helikoptera. U eksploziji koja je uslijedila, prema još neslužbenim informacijama, poginuo je najmanje jedan policajac, dok je više ljudi povrijeđeno.

Razlozi ove tragične nesreće su još uvijek nepoznati. Policija je, pak, izvodila vježbu usmjerenu na borbu protiv nogometnih huligana, a helikopterima su se prevozile dodatne policijske snage. Prema izjavama očevidaca, u zraku su bila tri helikoptera, no dva od njih su se sudraila pri slijetanju na obližnju poljanu. Uslijedila je glasna eksplozija, a na sve strane su letjele i oštre elise helikoptera.

Treći helikopter sletio je bez problema.

Nesreća se dogodila oko 10,30 sati, a na licu mjesta se uskoro našao i berlinski šef policije Frank Henkel. Die Tageszeitung izvještava o četvero teško i više lakše ozlijeđenih, dok više medije piše o tome da je poginuo jedan od pilota helikoptera.