DRAMA U OSIJEKU

Tukao i maltretirao ženu, pa je zaključao u napušteni lokal

24.11.2012 u 18:09

Bionic
Reading

'U pomoć! U pomoć!', iza lokotom zatvorenih vrata poslovnog prostora koji se ne koristiti na Trgu pape Ivana Pavla II. u Osijeku zapomaganje je u subotu oko 11 sati čuo ulični prodavač. Ženski glas s druge strane zavapio je da pozove nekoga tko će ju pustiti van. Spas za 55-godišnju Osječanku stigao je s policijom i vatrogascima koji su presjekli lokot na vratima

Uplašena žena policiji je nakon toga ispričala kako ju je u lokal, a čiji je izlog s ulične strane izlijepljen plakatima u subotu ujutro oko sedam sati doveo i 'pod ključ' stavio 53-godišnji muškarac. Navedeni muškarac, kako je rekao glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta, nema evidentirano prebivalište ne iznoseći nikakve daljnje detalje ovoga događaja.

Ženina drama započela je još večer prije, oko 22 sata kada ju je muškarac, kako je kasnije ispričala policiji, počeo tući te ju nazivati 'droljom koju će dovesti u red' i 'naučiti ju pameti'. Prema njoj se, kako se neslužbeno doznaje, ponašao kao prema robu, bacao joj ključeve stana da iz njega ne može izići van, govorio joj kada smije paliti svijetlo, tjerao da mu skuha kavu.

Nesretna Osječanka, kako je ispričala policiji, izgubila je na kraju živce i rekla mu: 'Ubij me!'. Svađa je trajala do jutarnjih sati dok ju 53-godišnjak nije doveo u središte grada i zaključao u lokal.