'malo dublja pozadina'

Trostruki ubojica iz Splita dobio poznatog odvjetnika, angažirala ga Facebook grupa: Šerić nam otkriva zašto je preuzeo ovaj slučaj

13.01.2020 u 15:09

Bionic
Reading

Facebook grupa 'Pravda za Filipa' angažirala je poznatog splitskog odvjetnika sa zagrebačkom adresom Branka Šerića za obranu trostrukog ubojice Filipa Zavadlava

Šerić je tportalu potvrdio da preuzima obranu Filipa Zavadlava. Pitamo ga tko ga je točno angažirao, no kaže, za sada ne bi o konkretnom imenu.

'Bit će vrijeme za sve to. Ja sam se uključio u ovom trenutku koliko se mogu uključiti iz Zagreba. Kolegica po službenoj dužnosti danas je prisutna na svim procesnim radnjama, a očekujem da ću se čuti s njom i sucem koji vodi ispitivanje', otkriva Šerić.

No, što ga je tako zaintrigiralo da se odlučio preuzeti ovaj slučaj? Novac u ovom slučaju sigurno nije izvjestan. Čini se da je zato izbor i pao na Šerića.

'Upravo to. Ta neizvjesnost. Malo je dublja pozadina tog mog angažmana. Ja nisam politički aktivan, ali ako imate pregled nekih mojih predmeta zadnjih godina dana…', zagonetan je Šerić.

  • +4
Ubojstvo u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Vjerojatno misli na obranu suspendiranog MUP-ovog istražitelja ratnih zločina i predsjednika Nacionalnog sindikata policije Nikole Kajkića te obranu zadarskog policajaca Dragana Števanje suspendiranog zbog sumnje da je medijima dostavio snimku jurnjave bivšeg zamjenika ravnatelja policije Josipa Ćelića.

Prema posljednjim informacijama, Zavadlav je psihički rastrojen te bi trebao biti prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagrebu.