KRAJNJI ROK ISTJEČE

Traži se dobitnik 64 milijuna funti na lutriji

05.12.2012 u 10:37

Bionic
Reading

Britanska lutrija već mjesecima čeka da joj se javi vlasnik dobitnog listića, i to na iznos od 64 milijuna funti. Nepoznati dobitnik ima vremena do danas u 11 sati, s obzirom na to da je njegov tiket izvučen još 8. lipnja u sklopu igre EuroMillions

U nagradnoj igri EuroMillions britanske lutrije nepoznat netko je još 8. lipnja ove godine osvojio 64 milijuna funti, ali se još nije javio i preuzeo dobiveni novac. Lutrija je u međuvremenu utvrdila da je tiket kupljen u pokrajini Hertfordshire te je mjesecima javno pozivala sretnog dobitnika da se javi, kao i sve koji su sudjelovali u nagradnoj igri da provjere svoje tikete.

Kombinacija dobitnih brojeva je 5,11,22, 34 i 40, dok su dva dodatna broja 9 i 11. Zakonski rok preuzimanja osvojenog novca je 180 dana, a britanska lutrija se svojski potrudila informirati dobitnika o milijunima koji ga čekaju – izlijepili su plakate u gradićima Stevenange i Hitchin, stavili oglase u lokalne novine te čak unajmili auto s razglasom koji je pozivao ljude da provjere svoje tikete.

Ukoliko nitko unutar predviđenog roka ne preuzme 64 milijuna funti, novac će otići u humanitarnu zakladu britanske lutrije, javlja Guardian.