odahnula nakon rekonstrukcije

Tramišak u Osijeku: Nikakvih razloga za smjenu nije bilo, odgovorno radim svoj posao

29.04.2022 u 11:38

Bionic
Reading

Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak izjavila je u petak novinarima u Osijeku da nije bila opterećena razgovorima o rekonstrukciji Vlade, svoj posao radi odgovorno i vjeruje da i premijer vidi rezultate Ministarstva, kao što ih vidi cijela Hrvatska

Uoči Konferencije o industrijskoj tranziciji hrvatskih regija, koja se održava u Osijeku, novinari su ministricu Tramišak upitali je li 'odahnula nakon što ju je zaobišla ova rekonstrukcija Vlade'.

"Radim svoj posao odgovorno, vjerujem da i premijer vidi naše rezultate kao što ih vidi cijela Hrvatska", rekla je ministrica regionalnog razvoja i fondova EU, dodajući da je premijer zadovoljan njezinim radom kojega obavlja u Ministarstvu.

Napomenula je i da nikakvih razloga za njezinu smjenu nije bilo, jer u svim procesima koji su odrađeni, značajno je popravljeno povlačenje sredstava iz stare omotnice 2014. – 2020., u rokovima su izvršene izrade operativnih programa i u dobroj su komunikaciji s Europskom komisijom.

Upitana dodala je kako vjeruje da će mandat odrediti do kraja, te će i dalje nastaviti surađivati svi zajedno u Vladi i s novim kolegama.