intervencija kod cibone

Tomašević zakasnio na primopredaju vlasti jer je pomagao prolaznici kojoj je pozlilo na Savskoj; iz Hitne javljaju da je gospođa dobro

04.06.2021 u 11:35

Bionic
Reading

Novi zagrebački gradonačelnik jutros je kasnio nekoliko minuta na primopredaju vlasti jer je pomagao prolaznici kojoj je pozlilo na tramvajskoj stanici. Gospođa je odvezena u Zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba te je nakon ukazane pomoći puštena kući

Iako je primopredaja bila zakazana za osam sati, Tomašević je ispred gradske uprave stigao koju minutu kasnije. Kako je ispričao, pomogao je nepoznatoj gospođi kojoj je pozlilo na tramvajskoj stanici kod Cibone.

Kako doznaje Jutarnji list, žena je doživjela kolaps, odnosno iznenadni gubitak svijesti i slabost. Vozilo Hitne stiglo je na mjesto događaja za devet minuta i pacijentica je odvezena u prostore zagrebačkog Zavoda za hitnu medicinu te joj je pružena pomoć, ali hospitalizacija nije bila potrebna pa je otpuštena na kućnu njegu.

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regović

Nakon primopredaje vlasti Tomašević se ponovno osvrnuo na taj događaj i zahvalio drugoj gospođi koja je izašla iz tramvaja kako bi pomogla unesrećenoj da se dodatno ne ozlijedi.

  • +29
Primopredaja dužnosti u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

'To je baš neki duh pomoći i solidarnosti koji krasi Zagreb i volio bih da ga krasi i dalje', kazao je Tomašević nakon primopredaje vlasti.

Tomislav Tomašević preuzeo dužnost gradonačelnika Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL