srce na terenu

Tomašević: Pobijedit ćemo bez da smo ikome prodali dušu. Treba nam još samo jedan mali korak za promjenu

16.05.2021 u 23:39

Bionic
Reading

Tomislav Tomašević, kandidat koalicije Možemo! za zagrebačkog gradonačelnika, u govoru nakon što je obrađeno 90 posto biračkih mjesta na kojima je dobio 45 posto glasova, kazao je da je Zagreb večeras glasno rekao da je za promjenu

'Večeras su građani jasno rekli 'da' promjeni. Glasno su rekli da kao grad Možemo! Da možemo zelenije, pravednije, transparentnije, bolje. Ovaj grad ne pripada interesnoj kliki, on pripada svima nama. Zato je Zagreb naš! Od Sesveta do Podsuseda, ostavili smo srce na terenu. Hvala svima.

Zagreb: Izjava Tomislava Tomaševića nakon velike pobjede u prvom krugu Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Hvala svim Zagrepčanima i Zagrepčankama koji su nam dali glas i povjerenje. Danas smo u Zagrebu napravili jedan i pol od dva potrebna koraka da oslobodimo ovaj grad od korupcijske hobotnice. Potrebno je još samo pola koraka da promijenimo model upravljanja ovim gradom.

Imamo golemu prednost, ali nema opuštanja, pred nama su još dva tjedna borbe i dat ćemo sve od sebe. Vodit ćemo i dalje pozitivnu kampanju, fokusirat ćemo se na rješenja za probleme u ovom gradu. Nećemo se služiti prljavim trikovima. Pobijedit ćemo uzdignute glave i moći ćemo svima pogledati u oči! Pobijedit ćemo bez da smo prodali dušu i bez da smo ikome ostali nešto dužni.

Zagreb: Tomislav Tomašević sa suprugom, roditeljima i bratom Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić/PIXSELL

Zato, potreban je još jedan taj korak. Za promjenu koja se već vidi i osjeća. Pozivam građane da naprave još taj jedan korak za Zagreb', rekao je Tomašević.