Ljuti ih Blog

Todoriću otkazali medijski savjetnici i američki odvjetnici

24.10.2017 u 21:19

Bionic
Reading

Nakon što je izbila kriza u Agrokoru, izglasan zakon i postavljena izvanredna uprava, Ivica Todorić se bliskim suradnicima požalio da nema novca, što bi prividno i moglo biti točno s obzirom na to da su se Kulmerovi dvori ispraznili.

Još u lipnju Aljoša Roksandić doveo je Todoriću američke odvjetnike koji su ga trebali zastupati, piše sutrašnji Večernji list.  Roksandić, kao i veći dio ekipe tada okupljene oko njega, tada je vjerovao u priče koje je Todorić plasirao, no s vremenom su se počeli odmicati.

Presudan je navodno bio napad na premijera na blogu, Roksandić je tada i odustao od suradnje, a usto mu Todorić navodno i nije platio za usluge. No, nije Roksandić jedini koji nije plaćen. 

Iz istog razloga su ga napustili i američki odvjetnici, a priča se da je od suradnje navodno odustao i britanski odvjetnik Michael O’Kane. Nedavno je platio hrvatski tim odvjetnika Čedu Prodanovića i Jadranku Sloković, kao i Wolf Theiss, austrijski odvjetnički tim koji ima jak ured i u Zagrebu. Strane stručnjake je naravno i teže platiti, jer njihov sat košta tisuću eura, piše Večernji. 

  • +75
Sva lica Ivice Todorića Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL