NAKON ŠEST DANA

Tijelo muškarca koji se utopio kod Iloka nađeno u Novom Sadu

22.08.2013 u 17:28

Bionic
Reading

Danas je konačno završena potraga za tijelom drugog muškarca koji se kobne noći 16. kolovoza utopio na Dunavu kod Iloka

HGSS javlja da je tijekom prijepodnevnih sati HGSS Vinkovci zaprimila dojavu policije da je u Novom Sadu pronađeno tijelo muškarca koji se sa još dvoje ljudi utopio prilikom prevrtanja čamca na području Iloka.

Dogodilo se to u u petak 16.kolovoza prije ponoći u blizini obale kod izletišta Lovka i Turske skele nedaleko Iloka prevrnuo se čamac u kojem se nalazilo devet osoba. Šest osoba je spašeno nakon nesreće, no jedna žena se utopila, a dvojica muškaraca su nestala.


Gorski spašavatelji od tada su svakodnevno bili na Dunavu i tragali za njima. Oko 10 sati, u nedjelju 18. kolovoza HGSS dobio je dojavu da su ribolovci u jednoj uvali u Iloku primijetili tijelo. Odmah su se uputili ka tom mjestu, koje je inače udaljeno oko dva kilometra od područja na kojem se dogodila nesreća. Po dolasku u uvalu spašavatelji su izvukli tijelo koje su potom predali policiji, piše Večernji list

Potraga se nastavila i dalje, sve do danas kada je stigla obavijest o pronalasku tijela. U šestodnevnoj akciji su sudjelovali članovi HGSS iz Vinkovaca, Novske, Osijeka i Orahovice.