PAMET KROZ PROZOR

Tetovirao si 3DS AR kartu na ruku

04.05.2011 u 13:52

Bionic
Reading

Koliko ludo trebate voljeti video igre da biste napravili nešto ovakvoh kalibra

Različita vremena imaju različiti utjecaj na sve silne supkulture i običaje u ljudskom društvu. Od popularizacije gejminga, pa sve do današnjeg dana, postojali su ljudi kojima video igre na jedan ili drugi način znače poprilično puno u životu. Tako nije uopće neobično nailaziti na likove sa znakovima Horde ili Alliancea na leđima, fanove serijala KNJIGA o nekoj video igri (Mortal Kombat mi prvi pada na pamet) i još puno, PUNO gorih stvari.

 

Miš maš fenomenalnih, odurnih i jednostavno preglupih tetovaža...

 

Kada već pričamo o čudnim bedastoćama, danas smo naišli na youtube klip lika koji si je na ruku istetovirao Nintendo 3DS augumented reality kartu. Da, ovo izgleda kao još jedan lik koji je do neke mjere pukao i odlučio si lika iz video igre zauvijek urezati u kožu. No, eto - tu postoji i druga strana medalje: lik tu istu kartu može koristiti u AR igrama na Nintendu 3Ds. Ipak, kao što se vidi iz priloženog, karta malo pobenavi kada ju lik uslika konzolom...no svejedno - jednog dana kada mu klinac podrapa kartonsku kartu koju je kupio sa konzolom, komforno će moći zasukati rukav i pokrenuti kojeg AR Super Marija ili koji već bog planira igrati.

 

Car.

 

Bilo kako bilo, nama je čitav koncept tetoviranja igara i gaming motiva do neke mjere čak prihvatljiv. Gaming je, kako god da se postavite, krucijalan dio moderne pop kulture, te kao takav može bez problema biti prihvaćen kao prihvatljiva vrsta tatoo motiva za određenu sferu ljudi. Da pitate nas kao redakciju Gamereporta bismo li si tetovirali motive iz igara na kožu, vjerojatno bismo rekli ne. Ipak, da vidimo nekoga da ima jednu, to bi do neke mjere bilo simpatično. Uostalom, dosta nam je onih užasnih deset godina starih tribala koji su toliko očito kombinirani sa nekom starijom neuspjelom tetovažom. Ili još bolje, relikvijama od prije pedeset godina gdje su motivi većinom bili omiljeni nogometni klubovi i mjesta gdje su dotične osobe odradile vojsku/zatvor. Brrr.

 

Nekolicina, bar prema autoru, najgorih tetovaža iz video igara...ikad(?)