akcija agrokor

Svi Todorićevi direktori pušteni na slobodu, evo kako je to izgledalo

19.10.2017 u 08:09

Bionic
Reading

Nakon što je sudac istrage Zoran Luburić donio odluku o puštanju svih osumnjičenih u slučaju Agrokor, koji su uhićeni u ponedjeljak, u srijedu navečer svih 12 uhićenih je pušteno iz zagrebačkog zatvora Remetinec

Na slobodu su, tako, pušteni Alojzije Pandžić, Damir Kuštrak, Hrvoje Balent, Ivan Crnjac, Olivio Discordia, Marijan Alagušić, Sanja Hrstić, Mislav Galić, Tomislav Lučić, Piruška CanjugaLjerka Puljić i Ivica Sertić.

Na izlasku iz Remetinca dočekali su članovi obitelji i prijatelji, a kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji.

  • +31
Svi Todorićevi direktori pušteni da se brane sa slobode Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Sudac je odlučio kako nije potrebno pritvarati ni Antu i Ivana Todorića, koji se ovih dana nalaze izvan Hrvatske, a jednomjesečni pritvor je jedino odredio u slučaju njihova oca, vlasnika Agrokora Ivice Todorića, koji se također nalazi u inozemstvu.

>>> Svjedoci sve svalili na Todorića, njegove sinove i Tomislava Lučića

>>> Ivica Todorić ide u istražni zatvor, svi ostali mogu na slobodu

>>> U aferi Agrokor angažirani odvjetnički kapitalci, evo koliko bi mogli zaraditi


Odvjetnici Ivice Todorića, Čedo Prodanović i Jadranka Sloković, najavili su da će se žaliti na odluku o pritvoru, dok je tužiteljstvo najavilo da će se žaliti na odluku o puštanju svih drugih osumnjičenih.

'Ako se Ivica Todorić pojavi u Hrvatskoj, on će završiti u Remetincu, a s obzirom na ovu odluku sad će se moći raspisati i međunarodna tjeralica za njim', rekao je Ljubo Pavasović Visković, jedan od odvjetnika Ivana Crnjca.