od danas

Svi ispraćaji na Mirogoju polaze s Krematorija zbog obnove mrtvačnice

02.04.2024 u 11:01

Bionic
Reading

Zbog obnove mrtvačnice na Mirogoju, svi ispraćaji koji su se do sada tamo odvijali, od danas, 2. travnja, polaze ispred male dvorane s novouređenog ispraćajnog trga na Krematoriju, izvijestili su iz Zagrebačkog holdinga

'Termini ispraćaja su od 09:00; 10:10; 11:55; 13:05 i 14:15 sati. Odar male dvorane za davanje sućuti otvara se 30 minuta prije početka ispraćaja. Svaki sprovod prati elektrovozilo za prijevoz 5 putnika s mogućnošću angažiranja dodatnih vozila. Blagajne, poslovi grobnog očevidnika i dio poslova referade za ukope, od 25. ožujka posluju u novoobnovljenoj upravnoj zgradi Gradskih groblja na Mirogoju. Poslovi prodaje grobnih mjesta obavljaju se u objektu Krematorija', navode iz Holdinga.

'Radno vrijeme i novi brojevi telefona blagajne, odjela za organizaciju ukopa, grobnog očevidnika i centrale navedeni su na mrežnim stranicama Gradskih groblja. Prema Mirogoju i Krematoriju građanima su na raspolaganju ZET-ove autobusne linije 226 (Kaptol-Remete- Svetice), 106 (Kaptol-Mirogoj-Krematorij) i 203 (Svetice-Kaptol)', piše u priopćenju Zagrebačkog holdinga.

  • +6
Zagrebački krematorij Izvor: Pixsell / Autor: Željko Hladika