sumnja na ubojstvo?

Supruga talijanske europarlamentarke pronašli mrtvog u autu

27.05.2024 u 09:08

Bionic
Reading

Talijanski arhitekt, poduzetnik i suprug europarlamentarke Francesce Donato, Angelo Onorato pronađen je mrtav u svojem automobilu, javlja Corriere della sera

Angelo Onorato (56) pronađen je na vozačevom mjestu svog automobila s plastičnom trakom oko vrata. Bio je vezan sigurnosnim pojasom. Na njegovom tijelu nije bilo rana od vatrenog oružja, a na majici su pronašli mrlju od krvi, prenose 24 sata.

Da nešto nije u redu, supruga je posumnjala nakon što joj nije odgovorio na uzastopne pozive. Preko GPS-a je pronašla njegov automobil te pozvala hitne službe.

Njegovo tijelo poslali su na obdukciju koja bi trebala dati odgovore na pitanja. Nekoliko sati prije smrti preko poruka je dogovorio susret s prijateljima. Iako, prema pisanju medija, nije imao neprijatelje, policija ne isključuju mogućnost da se Onorato s nekim trebao sastati u ulici u kojoj je pronađeno njegovo tijelo.

Onorato se bavio arhitekturom te je bio vlasnik trgovina u Palermu. Bavio se politikom baš poput svoje supruge, a 2022. godine se kandidirao na regionalnim izborima na listi demokršćana, no nije izabran.

sve osim nogometa

Učitavanje...