NE PROPUSTITE OBITELJSKI TJEDAN

Superpovoljne ulaznice za Nacionalni park Plitvice

29.09.2014 u 11:35

Bionic
Reading

Nacionalni park Plitvička jezera i ove će godine, drugu godinu zaredom svoju uspješnu turističku sezonu obilježiti organizacijom Obiteljskog tjedna

Posebnom cijenom ulaznice u nacionalni park i posebnom cijenom menija za ručak u restoranima želimo potaknuti obiteljske individualne goste da u tjednu od 4. do 12. listopada 2014. dođu na izlet na Plitvička jezera po znatno povoljnijim uvjetima i uživaju u ljepoti prirode najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Republici Hrvatskoj.

'Svaka obitelj moći će kupiti ulaznicu po posebnoj cijeni od 25 kuna po osobi (odrasli i djeca starija od sedam godina). Cijena ulaznice, ovisno o odabranom programu razgleda i vremenskim uvjetima u parku, uključuje i vožnju panoramskim vlakom i elektro brodom na jezeru Kozjak te osiguranje posjetitelja. Djeca do godina starosti imaju gratis ulaznicu u nacionalni park', kazao je glasnogovornik NP Plitvička jezera Ognjen Borčić.

Za potpuni doživljaj tijekom Obiteljskog tjedna, restorani Poljana i Borje te restorani hotela Grabovac i kampa Korana pripremili su posebnu ponudu menija po jedinstvenoj cijeni od 40 kuna po osobi. Restoran Poljana nalazi se u centralnoj zoni nacionalnog parka i pogodan je za ručak za vrijeme boravka u samom parku. Restoran Borje nalazi se na južnom prilazu nacionalnom parku, 15-ak km od njegovog južnog ulaza, u pravcu jadranske obale. Restoran kampa Korana i restoran hotela Grabovac nalaze se na sjevernom prilazu nacionalnom parku, 10-ak km od njegova sjevernog ulaza, u pravcu Zagreba.

Za dane: 5. listopada (nedjelja) i 8. listopada (Dan neovisnosti Republike Hrvatske), organiziraju se nastupi kulturno-umjetničkih društava koja će predstaviti ličku tradiciju i baštinu plitvičkog kraja.