kumovao alkohol

Strava u Vukovaru: U svađi žena muškarcu s vrata isčupala trahealnu kanilu; teško ozlijeđen uspio je nazvati hitnu pomoć

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 03.08.2021 15:37
  • Objavljeno 03.08.2021 u 15:36
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Ferbezar

Kako javlja policija u nedjelju 1. kolovoza 2021. godine u Vukovaru, u ulici Kralja Zvonimira, 63-godišnja Vukovarka je u stanu verbalno i fizički napala 62-godišnjeg Vukovarca, uslijed čega je svojim rukama iščupala medicinsko pomagalo (trahealna kanila) s vrata 62-godišnjaka

Ozbiljno ozlijeđeni 62-godišnjak je iz svog stana nazvao hitnu medicinsku pomoć te me ju pružena medicinska skrb, a počiniteljica je napustila mjesto događaja, no policijski službenici su pronašli 63-godišnjakinju i doveli istu u policijsku postaju.

Provedenim prvim izvidima policijski službenici su u njezinom organizmu utvrdili prisutnost alkohola (1,78 g/kg), a dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 63-godišnjakinja pokušala usmrtiti 62.godišnjeg muškarca, što je opisano u članku 110., a u vezi primjene članka 34., Kaznenog zakona Republike Hrvatske.  

Jučer 2. kolovoza, 63-godišnja Vukovarka je predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, a istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru je osumnjičenoj odredio jednomjesečni istražni zatvor, glede čega je prevezena u Zatvor u Osijeku.