ZGODA S AERODOROMA

[VIDEO] Strankinja zamolila Plenkovića da je fotka s Jandrokovićem

11.07.2018 u 10:22

Bionic
Reading

Premijer Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković večeras će uživo gledati utakmicu Hrvatske i Engleske u polufinalu SP-a u Rusiji, a jutros im se u hodniku Zračne luke Franjo Tuđman dogodio vrlo simpatičan susret sa strankinjom

Naime, ona se poželjela fotografirati s Jandrokovićem te je Plenkoviću dala mobitel da ih slika. Nakon što je Jandroković kazao da je Plenković premijer strankinja se nije dala smesti te se odlučila fotografirati s Plenkovićem, kazavši da joj je jako neugodno zbog pogreške. Autor fotke bio je Jandroković.

'Ipak je predsjednik Hrvatskog sabora važniji', komentirao je zgodu Plenković.

I jedan i drugi nadaju se pobjedi hrvatske ekipe i prolasku u finale koje će pobjednik večerašnjeg susreta u nedjelju igrati protiv Francuske.

'Ovo je zaista veliki dan za hrvatski sport i nogomet, to je uspjeh koji ćemo pamtiti generacijama, a nadamo se pobjedi', rekao je premijer koji nije otkrio hoće li, u slučaju da Hrvatska pobijedi, ići na finalni susret u nedjelju.

Što se tiče ishoda večerašnje utakmice, premijer se našalio kako je 'za suficit što se tiče rezultata', a Jandroković je prognozirao pobjedu. 'Jednostavno želim da pobijedimo. Tko god da da gol, neka ga da. Neka budu i penali, samo da prođemo u finale', rekao je Jandroković.

  • +30
Navijači putuju na utakmicu u Moskvu Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic