I SDP SE PONARODIO

Sprdali se s ribarenjem i pločicama pa krenuli jahati i orati!

24.08.2015 u 12:42

  • +6

Ministar Tihomir Jakovina sudjelovao je u hodočašću

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic

Bionic
Reading

Još jedanput se pokazalo da hrvatski političari podcjenjuju hrvatske birače i računaju da imaju pamćenje u rangu zlatnih ribica. U ovom konkretnom slučaju radi se o SDP-u čiji su se visoki dužnosnici danima otvoreno rugali predsjednici Kolindi Grabar Kitarović i njezinom osebujnom stilu kojim nastoji prikazati bliskost s narodom.

Sjetimo se samo kako je, odgovarajući na ozbiljno pitanje o datumu parlamentarnih izbora, ministar uprave Arsen Bauk odlučio biti smiješan rekavši da o tome odlučuje gospođa koja lijepi pločice, lovi ribu i vozi kombajn.

A sada, čim su uhvatili priliku, eto i SDP-ovci jašu i oru. Ako nastave ovim tempom, možemo očekivati da se počnu baviti i padobranstvom.

Tako ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, umjesto da odgovori javnosti kako je to sredio snimanje još dvije sezone svjetski popularne serije 'Igra prijestolja' u Hrvatskoj kada su producenti HBO-a objavili da će od sada snimati u Španjolskoj, on se populistički uhvatio pluga i zaorao te zaključio da njima nije lako. Inače, bilo je to tijekom natjecanja orača u Daruvaru. PR služba je sve to lijepo snimila i ubrzo sve objavila na Facebooku i YouTube-u, valjda po onoj staroj - udri brigu na veselje.

Tako ni ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina nije lovio ribu ni postavljao pločice, ali na 13. Vozočašću jahača i konjskih zaprega nije propustio zajahati konja poput pravog Đuke Begovića.

Veselimo se predizbornoj kampanji i daljnjim aktivnostima kojima će se politička elita bližiti s narodom.