'pupi je kriv za sve'

Spot Milorada Pupovca nešto je dosad neviđeno u predizbornim kampanjama u Hrvatskoj

  • Autor: S. S./Hina
  • Zadnja izmjena 28.06.2020 13:01
  • Objavljeno 28.06.2020 u 10:08

Milorad Pupovac

Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Kandidati SDSS-a u 12. izbornoj jedinici Milorad Pupovac i Boris Milošević predstavili su se u nedjelju biračima na Cvjetnom trgu, a Pupovac se osvrnuo i na najnoviji promotivni spot stranke rekavši da ako nitko drugi u ovoj zemlji nije kriv ni za što, onda je, evo, on kriv

Najpoznatiji politički predstavnik srpske manjine u Hrvatskoj, Milorad Pupovac, ima novi predizborni spot kakav u dosadašnjim kampanjama u Hrvatskoj još nije viđen.

Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) objavila je novi spot svog predsjednika na Youtubeu.

'Čovjek kojeg vidite dobro vam je poznat - notorni Milorad Pupovac. Cijelo vrijeme Domovinskog rata njegov je dvojnik u Zagrebu i predaje na Filozofskom fakultetu, a pravi Pupovac je do '95. godine zubar u tzv. RSK, pravim imenom Milan Babić.'

To je tek uvod, a pogledajte što slijedi.

'Pupi je kriv za sve'

Izvor: Društvene mreže / Autor: SDSS

„Ako nitko drugi u ovoj zemlji nije kriv ni za što, onda evo ja sam kriv, ako u ovoj zemlji svi govore da nisu krivi ni za privatizaciju niti za ekonomskoj zaostajanje niti za loše funkcioniranje države, evo ja sam kriv i još na to dodajem da sam kriv i za štošta drugo, za sve što se može zamisliti i smisliti”, poručio je Pupovac komentirajući najnoviji spot stranke.

Pupovac je naveo za što se SDSS zalagao u proteklom mandatu, od elektrifikacije sela koja desetljećima nisu imala struju, do obnove vodovoda i programa za područja gdje žive pripadnici nacionalnih manjima, a nabrojao je i ono što nisu uspjeli postići.

„Nismo napravili to da u Hrvatskoj ima više tolerancije, da se priznaju razlike na jezik, pismo, kulturu i da se to smatra normalnim i bogatstvom”, kazao je Pupovac.

Boris Milošević istaknuo je da program SDSS-a ima tri okosnice, pravedna i funkcionalna država, održava i dostatna ekonomija i progresivno i tolerantno društvo.

Iz SDSS-a poručuju kako u preostalih tjedan dana kampanje neće organizirati velike skupove veće manja druženja s građanima, te voditi kampanju putem interneta i spotova.