ljetna tarifa

Splitsko-dalmatinski SDP pozdravlja odgodu povećanja cijena trajektnog prijevoza

28.05.2020 u 12:23

Bionic
Reading

Vodstvo splitsko-dalmatinskog SDP-a u četvrtak je pozdravilo uputu ministra mora, promet i infrastrukture Olega Butkovića o odgodi povećanja cijena u trajektnom putničkom prijevozu koje je trebalo stupiti na snagu u petak

'Pozdravljam tu odluku - ona je logična, nadam se da će se što prije steći uvjeti da se vratimo i na sezonski vozni red i cijene, a sad se snalazimo s koronskim voznim redom, cijenama i prometom', rekao je na konferenciji za novinare SDP-ov koordinator za 10. izbornu jedinicu Arsen Bauk. Dodao je kako je to dobar ministrova odluka.

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković je izrazila zadovoljstvo što se za sutra predviđeni početak ljetne tarife u trajektnom putničkom prijevozu.

'Ne postoji nijedan opravdan razlog da se sutra krene s ljetnom tarifom', istaknula je Marković.

SDP-ovi dužnosnici ranije su isticali kako zbog posljedica epidemije koronavirusa ne treba povećati cijenu trajektnog putničkog prijevoza te su tražili da se odgodi za sutra očekivano povećanje tarife.

Tijekom konferencije za novinare stigla je vijest o odgodi povećanja cijene karata u trajektnom putničkom prijevozu nakon čega su uslijedile izjave u kojima se pozdravlja takova odluka.