ZADARSKI PREBJEZI

Skupina HNS-ovaca prešla u HSLS

  • Autor: Hina
  • Zadnja izmjena 06.02.2009 13:36
  • Objavljeno 06.02.2009 u 13:36
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Županijsko vijeće Hrvatske socijalno-liberalne stranke (HSLS) predstavilo je danas nove članove te stranke od kojih je većina prešla iz Hrvatske narodne stranke (HNS).

Predsjednik Županijskoga vijeća HSLS-a Stanko Zrilić izvijestio je na konferenciji za novinstvo da njegova stranka ispunjava obećanja od prije nekoliko mjeseci, kad je najavila da će se HSLS-u priključiti mladi ljudi, kako je rekao, budući lideri na zadarskoj sceni i šire.

Zrilić je predstavio petoricu donedavnih članova HNS-a koji su pristupili HSLS-u. Jedan od njih je županijski vijećnik Nedjeljko Žunić, koji je bio i član Središnjeg odbora HNS-a. U HSLS su ušli i Vlado Bolanča, Marko Atelj, Marko Santini i Šime Dragičević, koji su donedavno bili na stranačkim dužnostima u lokalnim ograncima HNS-a.

Osim njih, HSLS je dobio još dva člana koji dosad nisu bili ni u jednoj stranci.

Zrilić je istaknuo da je HSLS stranka političkog centra, a stranke centra oduvijek su odlučivale u kom smjeru ide demokratsko društvo. Zbog toga smo naše redove osnažili novim imenima koja žele djelovati u gradu i županiji, ne samo u vrijeme izbora, nego i tijekom cijele godine, rekao je.

Nedjeljko Žunić i Vlado Bolanča su izjavili da su razočarani stanjem u HNS-u. Žunić je dodao da je toj stranci "jako puno dao, ali je naišao na mnoga razočaranja". Stanje u zadarskome HNS-u je takvo da "sve puca po šavovima", izjavili su.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!