nema mira u domovinskom pokretu

Škoro smijenio Peternela, ovaj mu 'zaprijetio'. 'Učio ga kako se treba prekrižiti, ali previše je previše. Dragi Igore, hvala ti na prekrasnim i iskrenim prijateljskim riječima...'

13.08.2021 u 19:36

Bionic
Reading

Nastavljaju se sukobi u Domovinskom pokretu. Na Facebooku Miroslav Škoro je objavio kako je s mjesta predstojnika u kabinetu Hrvatskog sabora smijenio Igora Peternela. Tvrdi i da mu je Peternel nakon toga 'prijetio'

'Nakon blaćenja, laži, montiranja fotografija, mijenjanja brava i nečasnih sudova časti, danas sam smijenio g. Igora Peternela s mjesta mog predstojnika u kabinetu potpredsjednika Hrvatskog sabora. G. Peternel je nakon toga u telefonskom pozivu "zaprijetio" da mi daje 24 sata da povučem svoju odluku jer će on krenuti u obračun sa mnom. Samo da znate, ja svoju odluku neću povući.

Svi vidimo da to ide u krivom smjeru i da se valja boriti za očuvanje ideje. Peternela sam prigrlio kao prijatelja. Učio ga kako se treba prekrižiti, ali previše je previše.

Dragi Igore, hvala ti na prekrasnim i iskrenim prijateljskim riječima koje si mi uputio danas u telefonskom razgovoru. Zauvijek ću pamtiti tvoju prijateljsku odanost i istančani osjećaj za odabir strane. Meni je Igore, sve ovo vrijedilo, a tebi? Pozivam te da ostanemo zajedno. Zajedništvo nema alternativu', napisao je Škoro.