objava na facebooku

Škoro o Penavi: S takvima ne želim imati posla, nemaju me pravo zvati prijateljem

22.09.2021 u 00:01

Bionic
Reading

Miroslav Škoro nakon ulaska Ivana Penave u Domovinski pokret oglasio se na svojem Facebooku, kako je napisao, u kasni sat jednom istinitom pričom iz djetinjstva njegova pokojnog oca Ivana

Miroslav Škoro oglasio se na Facebooku o ulasku Ivana Penave u Domovinski pokret jer ga je, kako piše, puno novinara i prijatelja zvalo da to komentira.

Objavu Miroslava Škore prenosimo u cjelosti:

'S obzirom na činjenicu da me puno novinara i prijatelja zvalo da komentiram ulazak Ivana Penave u Domovinski pokret, evo ću to i učiniti u ovaj kasni sat, jednom istinitom pričom iz djetinjstva mog pokojnog oca Ivana. On je, tako kažu, prohodao kao dijete od skoro četiri godine. Tad je već znao i pričati, pa je rekao svojoj materi: "Nu, majko, ja 'odam!", a ona mu je odgovorila: " Neka, moj Ivane, moga' si i prije."

Međutim, nakon svih laži, fotomontaža i mjenjanja brava koju je v.d.-ekipa upriličila nakon moje ostavke, napadajući pri tom obitelj i mene, poručujem slijedeće: Svatko tko je ostao s tom ekipom ili im se pridružuje i pristaje biti njihova marioneta, isti je kao i oni. S takvima ne želim imati posla i dok su s njima, nemaju me pravo zvati prijateljem. Svoju budućnost graditi ću kao i do sad, kročeći putem na kojem nema ni jednog drugog interesa, osim interesa običnog čovjeka.', napisao je Škoro na svojem Facebooku.