optužbe za silovanje

Damiru Škari određen jednomjesečni istražni zatvor, njegov odvjetnik zaprijetio medijima tužbama

05.09.2019 u 15:04

Bionic
Reading

Damir Škaro dao je svoju obranu pred Županijskim državnim odvjetništvom u Velikoj Gorici koje ga sada tereti samo za silovanje, ali ne više i za prijetnje

Škaro je više od pola sata iznosio svoju obranu u kojoj je odbacio sve navode iz kaznene prijave koju je protiv njega za silovanje podnijela Đ.L., 42-godišnja tajnica u Autoklubu Siget.

Damiru Škari određen je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i kao i od opasnosti od utjecaja na svjedoke, odlučio je tako sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici nakon ročišta koje je potrajalo dva sata, javlja Večernji list.

Škarin odvjetnik Krešimir Krsnik koji je sa suda izašao oko 15:50 novinarima nije želio reći ništa što je njegov branjenik govorio na ispitivanju u tužiteljstvu i kod suca istrage pravdajući se kako je tijek postupka tajan. Također je okupljenim novinarima izjavio da paze što pišu i kako izvještavaju jer bih ih zbog, kako je kazao, nekorektnih članaka i tekstova punih neprovjerenih informacija mogao tužiti, nakon čega je otišao.

Policija je nakon kaznene prijave ispitala i tajnika AK Siget, javlja Jutarnji list.

  • +9
Privođenje Damira Škare Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL