FIGA U DŽEPU?

Sinčić tri dana prije izbora osnovao novu stranku

13.09.2016 u 09:04

Bionic
Reading

Ministarstvo uprave potvrdilo je HRT-u da je 8. rujna 2016., odnosno samo tri dana uoči izbora, zaprimilo zahtjev za upis političke stranke pod nazivom Živi zid - Ivan Vilibor Sinčić u registar političkih stranaka RH

Na pitanje novinara HRT-a zašto je povukao taj potez, Sinčić je rekao kako je riječ o pravnim zavrzlamama te da se samo htio osigurati. Na inzistiranje novinara, odgovarao je kako je koalicija čvrsta i koalicija ide dalje. Nije bilo nikakve fige u džepu. Uvijek je bilo nekakvih podmetanja, bitno je da idemo dalje, rekao je Sinčić.

Nešto ranije, na novinarsko pitanje o napadima Hrvoje Runtića i Mihaele Varge preko društvenih mreža na njega i druge članove Živog zida kazao da se njima kolega Runtić ne javlja, da ne dolazi na sastanke te da ne znaju što je s njim. 'Kolegu Runtića postavili smo na poziciju šefa izbornog stožera te za nositelja liste. Htio bih da on dođe i da porazgovaramo, da uspostavimo suradnju. Naša vrata su mu otvorena i sada je on na potezu', istaknuo je Sinčić.

Više možete vidjeti ovdje