NASJEO NA FORU

Sin Fidela Castra zaljubljen u muškarca

15.06.2009 u 11:37

Bionic
Reading

Sin umirovljenog kubanskog diktatora Antonio Castro Soto del Valle na glasu je kao veliki zavodnik, no ovog se puta zaljubio u muškarca

Castro mlađi se osam mjeseci internetom dopisivao s mladom zanosnom Kolumbijkom Claudiom Valenziom, no ispostavilo je da je debelo nasanjkan te da je Claudia zapravo Luis Dominguez iz SAD-a.

Četrdesetogodišnji Antonio, koji je inače liječnik kubanskog bejzbolskog tima i Claudia u osam mjeseci dopisivanja stvorili su intiman odnos. Ona je rekla da će zbog njega doći na Kubu. 'Želim te ljubiti, voljeti i voditi ljubav s tobom', pisao je Antonio, koji je zaručen sa 26-godišnjom producenticom.

Antonio Castro

Javno sramoćenje sina kubanskog diktatora osmislio je njegov sunarodnjak Luis Dominguez koji živi na Floridi. Kaže da je želio srušiti mit o neprobojnoj kubanskoj vlasti. Cilj mu je razotkriti licemjerje vladajuće strukture koja uživa u luksuzu, dok Kubanci žive u bijedi. Dok je prosječnom stanovniku tog karipskog otoka korištenje interneta zabranjeno, Antonio Castro imao je neograničen pristup webu preko Blackberryja.

No Antonio nije jedini član obitelji Castro koji je nasjeo na foru. Njegovog oca Fidela dvojica radijskih voditelja 2003. dobila su preko telefona u eter hineći da su Hugo Chavez, Castrov bliski prijatelj i predsjednik Venezuele, piše Daily Mail.