OBAVIJESNI RAZGOVOR

Sestru nestale Antonije policija privela zbog prijetnji

31.08.2011 u 18:13

Bionic
Reading

Katarina Bilić, sestra nestale Antonije privedena je na obavijesni razgovor u policiju zbog prijetnji policijskom službeniku

Potvrdio je to zamjenik ravnatelja policije Milivoj Brkić, odgovarajući na pitanja u vezi s istragom o nestaloj Antoniji.

'Policija ne smije raditi iznimke ni prema kome, sestra Antonije Bilić je ispitana, a izvješće je proslijeđeno Državnome odvjetništvu', rekao je Brkić.

O konkretnim detaljima slučaja nestanka Antonije Bilić, Brkić je odbio govoriti, ali je komentirao e-mail koji su sestre Ana i Katarina proslijedile medijima iz kojeg proizlazi da je policija napravila veliki propust kad je utvrđivala posljednju lokaciju na kojoj se koristio mobitel njihove sestre.

'Policija od prvih dana tvrdi da je zadnji signal Antonijinog mobitela uhvaćen na dan nestanka 07.06.2011 u 15:38h (kad ju je zvala mama) na Ogulinskom području, 2 km udaljenog od tunela Mala Kapela, bazna postaja Kocelj. Imajući u vidu ispis poziva Antonijinog mobitela, zadnji signal Antonijinog mobitela, odnosno ostvarenog kontakta je 08.06.2011 u 19h, dakle čitavi dan nakon Antonijinog nestanka, što nas dovodi do zaključka da zadnja lokacija Antonijinog mobitela ili Antonije nije Ogulin nego sasvim novo područje.

Policija je to ili zataškala ili učinila veliki propust budući da bi to bila nova lokacija na kojoj se nalazila Antonija ili njezin mobitel koji do dana današnjega nije pronađen. Nitko za to ne zna a policija o tome na naše pitanje, da nam detektiraju lokaciju šuti', stoji u mailu sestara Bilić.

Brkić sve opovrgava i dodaje da nikakvog propusta nije bilo.

'Zadnji signal mobitela nestale Antonije Bilić je evidentiran na baznim postajama oko 15 sati i 40 minuta na lokaciji Modruš kod Ogulina. Iza toga, mobitel se gasi, ali na nasilan način. Iza toga nemamo evidentiranog signala kojeg je koristila Antonija', zaključio je Brkić.