GODIŠNJICA HDZ-A

Šeks Kosorici: Jadranka, mi te volimo!

17.06.2011 u 19:32

Bionic
Reading

Potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks iskoristio je proslavu 22. godišnjice osnivanja svoje stranke kako bi prisutnoj predsjednici Jadranki Kosor javno izjavio ljubav u ime cijelog HDZ-a, piše Novi list

'Jadranka, mi smo ponosni na tebe i volimo te', rekao je Šeks govoreći na svečanoj sjednici predsjedništva HDZ-a koja se tradicionalno održava na Jarunu, piše Novi list

'Ti si, unatoč zaprekama i podmetanjima nekad i najbližih suradnika i ljubomornih zavidnika, hrvatski brod dovela u europsku luku', obrazložio je Šeks premijerki zašto je stranka tako jako voli.

Nakon njega govorila je Jadranka Kosor, ali Šeksa nije ni spomenula.

Premijerka se najviše zahvaljivala braniteljima, Klubu utemeljitelja HDZ-a i pokojnom Franji Tuđmanu, a kritizirala je neimenovane 'skretničare i kočničare' na europskom putu Hrvatske.

'HDZ će u lipnju završiti pregovore, a Vlada koja će to učiniti mora se smatrati uspješnom. Bilo je tu i skretničara i kočničara koji su nas pokušavali skrenuti na sporedni kolosijek, nisu uspjeli u tome, a sada bi se htjeli predstaviti kao strojovođe ili barem kao kondukter', ustvrdila je predsjednica HDZ-a.