SKANDAL U ZADARSKOM INTERSPARU

Šef snimio i pokazivao felacio s radnicama

08.02.2010 u 20:41

Bionic
Reading

U Zadru se prošle godine vodio prvi sudski proces zbog optužbi za seksualno uznemiravanje. Dvije zaposlenice u Intersparu ne žele o tome govoriti prije presude, no progovorili su bivši, ali i sadašnji zaposlenici

Prije godinu dana dvije zaposlenice su podnijele prijavu protiv voditelja centra i domara. Jedna od njih i danas tamo radi.

'Radim u Intersparu kao mesar pet godina. No sada su meni i kolegi htjeli podmetnuti, i to samo zato što su se preko nas htjeli riješiti viška ljudi. Kolega Branko Prtenjača došao mi je kao kupac i tražio da mu izaberem dobre odreske. Dao sam mu teleće šnicle, a on ih nije ni pogledao jer mi je vjerovao. Kasnije me pozvao voditelj centra Aleksandar Knežević te me optužio da sam teleće odreske prodao kao svinjske i na taj način oštetio tvrtku za 30-ak kuna. Meso koje su mi pokazali nije bilo ono koje sam mu dao. Kolegu su upitali koje je to meso i on je, i ne pogledavši, rekao da je riječ o svinjetini. Tražili su sporazumni prekid radnog odnosa i za mene i za kolegu, no nismo pristali na to', rekao je za Večernji.hr Ivan Paleka, koji je dobio podršku sindikata, pa i braniteljskih udruga.

Novinare je uputio na svojeg kolegu, koji više ne radi u zadarskom Intersparu. Voditelj trgovine navodno ima nekoliko seks skandala.

'Knežević mi se prije nekoliko godina hvalio, a naposljetku i pokazao snimku felacija s radnicama koje i sada tamo rade. Bilo mi je neugodno i užasno sam se osjećao. Na kraju sam dao otkaz', rekao je bivši zaposlenik Interspara.

Iz Interspara kažu kako zaposlenici potpisuju peticiju podrške voditelju centra Kneževiću te ističu da je protiv njega organiziran linč medija i sindikata samo zato što je dvojicu zaposlenika uhvatio u krađi te ih prijavio.