čelnik SDP-a

Grbin odgovorio Plenkoviću: Dragi Andrej, počni raditi svoj posao, prestani oklijevati, kukati i izvlačiti se na druge. Ili se makni

16.04.2021 u 15:38

Bionic
Reading

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin putem Facebooka odogovorio je premijeru Andreju Plenkoviću koji je opovrgnuo bilo kakvu povezanost lokalnih izbora i reforme zdravstva ustvrdivši kako mu nije jasno otkud je u javnost došla takva teza

Prvi čovjek SDP-a Peđa Grbin oglasio se putem Facebooka reagirajući na izjavu predsjednika Vlade Andreja Plenkovića koji je u petak opovrgnuo bilo kakvu povezanost lokalnih izbora i reforme zdravstva ustvrdivši kako mu nije jasno otkud je u javnost došla takva teza.

Objavu Peđe Grbina prenosimo u cjelosti:

'Dragi Andrej, umjesto da se žestiš i kukaš kako oporba ništa ne razumije, odgovori nam zašto držiš prijedlog reforme zdravstva u ladici?

Tvoj ministar Beroš je jučer, dok je mislio da ga kamere ne snimaju, priznao ono što svi znamo: Andrej Plenković je kočničar svih reformi i promjena u Hrvatskoj i glavni razlog zašto ova zemlja ne može krenuti naprijed.

Dragi Andrej, umjesto da se žestiš i kukaš kako oporba ništa ne razumije, odgovori nam zašto držiš prijedlog reforme...

Objavljuje Peđa GrbinPetak, 16. travnja 2021.

Andrej Plenković, znan i kao oklijevalo, je čovjek koji zbog lokalnih izbora u ladici drži prijedlog reforme zdravstva, dok zdravstvo svaki tjedan gubi desetke milijuna kuna, a ljudi ne mogu do lijekova.

Andrej Plenković je čovjek koji pokušava podmititi umirovljenike pred izbore covid dodatkom, jer misli da se, kao što se može kupiti hadezeovce, može kupiti i sve druge.

Čovjek koji drugima prigovara na rejtingu, a istovremeno je najomraženiji političar u Hrvata.

Dragi Andrej, počni raditi svoj posao, prestani oklijevati, kukati i izvlačiti se na druge. Ili se makni.', napisao je Grbin