PONOSNI OTAC

Sanaderova kći dobila dekanovu nagradu

Bruna Sanader s roditeljima

Bruna Sanader s roditeljima

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Ante Cizmic

Među 28 studenata koji su danas, u povodu dana fakulteta, dobili dekanovu nagradu za najbolji znanstveni rad zagrebačkog Medicinskog fakulteta je i Bruna Sanader, kći bivšeg premijera

'Riječ je o jednom od projekata na kojem je radilo troje mladih znanstvenika studenata, a u koje su se uključili još na prvoj godini fakulteta', kaže Slobodan Vukičević, mentor Brune Sanader i njezinih kolega s kojima je napravila nagrađeni znanstveni projekt, piše Jutarnji.hr

Pojasnio je kako za rad na znanstvenim projektima u njegovu zavodu mogu konkurirati samo studenti koji su na ispitu iz anatomije i na usmenom i na pismenom bili odlični, a odlični su i u drugim predmetima. Ističe da su Bruna Sanader i njezini kolege briljantni studenti sa znanstvenom perspektivom.

'Ovaj naš rad već je objavljen u svjetskom znanstvenom časopisu, a s njim smo konkurirali i za rektorovu nagradu koju nismo dobili', kaže Bruna Sanader.

Dekan Davor Miličić u povodu dana Medicinskog fakulteta dodijelio je četiri dekanove nagrade za najbolje doktorske disertacije te 58 nagrada studentima koji su tijekom studiranja imali prosjek ocjena 5,0. Istaknuo je da u ovom trenutku Hrvatsku muči manjak liječnika pa je za ovu godinu povećana upisna kvota za 60 studenata.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi