'ONI SVI VOZE KAO LUĐACI'

Saborski kolega lupio auto Biljane Borzan i pobjegao

16.10.2009 u 09:41

Bionic
Reading

Automobil Honda Accord saborske zastupnice SDP-a Biljane Borzan oštećen je u garaži Hrvatskog sabora. Ona je sigurna da je automobil lupio netko od njezinih saborskih kolega

'Potpuno sam sigurna da mi je auto lupio netko od saborskih zastupnika, jer oni svi ovdje voze kao luđaci. Nažalost, krivac nije uočen. Šteta nije velika i riječ je o udubljenju na stražnjim vratima, ali ja sam žensko pa mi je vrlo važan estetski izgled mog vozila', kaže Biljana Borzan.

Inače, svi saborski zastupnici imaju pravo na parkiranje u zatvorenoj garaži kod poznate zagrebačke diskoteke Saloon, a od tamo ih do sabornice vozi mali autobus. 'To je dosta nepraktično, ali Bandić je zabranio parkiranje na Markovu trgu, pa sada svi moramo ostavljati automobile u ovoj garaži, što se pokazalo kao i ne baš najsigurnije rješenje', zaključuje Borzan.

Gospođi Borzan nije dovoljno što ima besplatno parkiranje, kao ni činjenica da je od garaže na Tuškancu uvedena posebna autobusna linija da sabornici ne bi morali nabijati kondiciju penjući se strmom Mesničkom ulicom do Sabora.