ČELNICI HAJDUKA PORUČILI

'S Mamićem ljubavi nema, niti će je biti'

06.06.2013 u 17:56

Bionic
Reading

U razgovoru za novi broj magazina Naprid bili, koji je od petka u prodaji na kioscima širom Dalmacije, član Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović Visković iskreno je prokomentirao sve što se događa iza zatvorenih vrata drugog kata Poljuda

'Mjesec ili dva nakon što smo izabrani shvatio sam da nam je namijenjena uloga 'grobara' kluba. Netko je pametno procijenio da klub umire, pa ga je 'predao' navijačima da oni izaberu ljude koji će u povijest Dalmacije ući kao oni koji su pokopali Hajduk', podsjetio se Visković prvih dana u Hajduku.

'Danas je situacija sasvim drugačija', tvrdi Visković, i napominje 'klub će se izvući.

'Neće biti baš svima drago, ali što da im radim. Vjerujem u Brbića, pametan je i obrazovan čovjek s velikim poslovnim iskustvom. Nije čovjek iz nogometa i mislim da mu je to čak i prednost'.

Prokomentirao je i stanje u Hrvatskom nogometnom savezu, ali bez ikakva okolišanja prokomentirao i glavnog gazdu CRO – nogometa, Zdravka Mamića

'Spretan je i lukav. Puno je energije i truda u to uložio i na takvom uspjehu valja mu 'čestitati'. Ali, takvo stanje zapravo razara naš klub i ne treba nasjedati na 'ljubavne' izjave koje povremeno stižu iz Zagreba. Tu ljubavi nema, niti je treba biti, mi tražimo samo čiste i poštene odnose i mi moramo napraviti sve da se sadašnje stanje promijeni i da Mamića vratimo tamo gdje pripada, tj. na poziciju gazde Dinama, a ne hrvatskog nogometa. Međutim, to neće ići ni brzo ni lako i to stoga što smo još preslabi', zaključio je Visković.

Kompletan intervju s Ljubom Pavasovićem Viskovićem možete pročitati u novom broju magazina 'Naprid Bili' koji će se na kioscima pojaviti u petak 7. lipnja.