pohvale predsjedniku

Rojs: Milanovićev govor je prvi državnički nakon Tuđmana, svi drugi su mlakonje

04.08.2020 u 13:48

Bionic
Reading

Umirovljeni general Ljubo Ćesić Rojs nakon što je pratio govor predsjednika Zorana Milanovića na dodjeli odlikovanja, Red Nikola Šubić Zrinskog, postrojbi Prvi hrvatski redarstvenik, na 30. godišnjicu okupljanja 1800 njezinih pripadnika koji su tada počeli obuku za oslobađanje domovine, zaključio je da je nakon Franje Tuđmana u pitanju prvi državnički govor, te da su sve do sada bili su govori mlakonja

"Ovo je nakon Franje Tuđmana prvi državnički govor, sve do sada bili su govori mlakonja", "Ovo je nakon Franje Tuđmana prvi državnički govor, sve do sada bili su govori mlakonja", komentirao je Rojs na N1.

Još je jednom pohvalio Milanovića rekavši da generali ne bi bili oslobođeni da njegova Vlada nije 'odrišila kesu' i platila odvjetnike, a stranka kojoj on pripada, kako je rekao, tjerala ih je kroz gologotu zbog čega je Ivu Sanadera nazvao veleizdajnikom.

Ipak, ne može dalje od HDZ-a.

"Mene gledaju s neba Tuđman i Šušak, ruka bi mi se osušila da zaokružim nešto osim HDZ-a", poručio je i zaključio da Plenković 'nije loš' ali da ne može sam i da mu treba pomoći.

  • +19
Zoran Milanović na obilježavanju 30. obljetnice ustrojavanja postrojbe Prvi hrvatski redarstvenik Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX