DUUDI POZIVA

Recite što mislite o Planu upravljanja državnom imovinom

14.10.2014 u 22:39

Bionic
Reading

Iz Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom priopćili su da je u tijeku internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za prijedlog Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske za 2015. godinu

DUUDI podsjeća i poziva predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 20. listopada do deset sati dostave svoje komentare na predloženi nacrt prijedloga Plana, a putem obrasca za savjetovanje na mail adresu plan2015@duudi.hr.


Prijedlogom Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske žele se definirati ciljevi, pružiti izvedbene mjere za njihovo ostvarenje te odrediti smjernice upravljanja državnom imovinom.

'Po završetku savjetovanja sa zainteresiranom javnošću, svi pristigli doprinosi bit će javno dostupni na internetskoj stranici Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom kao i izvještaj o provedenom savjetovanju. Ukoliko oni koji sudjeluju ne žele da njihov doprinos bude javno objavljen, utoliko molimo da to jasno istaknu pri slanju obrasca', kažu.

Prijedlog Plana se nalazi na internetskim stranicama Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom