novi zamah

Raspušten dubrovački Most; članovi traže izvanrednu izbornu skupštinu

24.01.2023 u 21:45

Bionic
Reading

Most je u utorak objavio kako je odlukom Predsjedništva od 19. siječnja raspuštena gradska koordinacija te stranke u Dubrovniku, nakon zaprimanja pisanog zahtjeva više od trećine potpisa članova u Dubrovniku za izvanrednom izbornom skupštinom

Iz Mosta navode kako Predsjedništvo stranke poštuje zahtjev članstva 'kako bi Most u Dubrovniku dobio novi zamah te se još više osnažio u svom djelovanju'.

Kristić postaje nezavisni vijećnik

Dosadašnji predsjednik dubrovačkog Mosta i vijećnik te stranke u dubrovačkom Gradskom vijeću Maro Kristić objavio je na svojoj Facebook stranici kako napušta čelnu funkciju.

„Nakon višegodišnjeg političkog djelovanja kao nezavisni zastupnik na platformi Mosta nezavisnih lista u Hrvatskom saboru te gradski i županijski vijećnik s današnjim danom prestajem obnašati ulogu koordinatora gradske organizacije Mosta Dubrovnik koju sam prije dvije godine s posebnom čašću i zadovoljstvom prihvatio na zamolbu članova i simpatizera Mosta“, naveo je Kristić.

Napomenuo je kako će i dalje, kao nezavisni vijećnik u dubrovačkom gradskom vijeću, 'predano i s velikom energijom promicati sve one ideje i inicijative koje su od interesa grada Dubrovnika i njegovih žitelja'.

„Članovima i simpatizerima Mosta te svim njihovim predstavnicima koji djeluju na svim političkim razinama želim puno uspjeha u daljnjem radu te ostajem na raspolaganju za suradnju po bilo kojem pitanju koje je od općeg društvenog interesa“, poručio je Kristić.