tvrdi da je nevin

Pušten na slobodu Grk na čijem je nožu nađena DNA ubijenog Katsourisa

15.11.2023 u 18:31

Bionic
Reading

Grk (35) čiji je DNK nađen na nožu kojim je u kolovozu ubijen navijač AEK-a Michalis Katsouris, pušten je na uvjetnu slobodu

Na slobodu je pušten nakon što je pred istražiteljima bio ispitan zbog kršenja odredbi zakona o sportu, javlja RTL. Grk se ispričao za posjedovanje eksploziva, napad i nanošenje opasnih tjelesnih ozljeda te su mu, uz ostalo, izrečene mjere zabrane napuštanja zemlje i obveznog javljanja u policijsku postaju dvaput na mjesec.

Odbacio je umiješanost u ubojstvo AEK-ova navijača, a istražitelji će tražiti daljnju analizu njegova genetskog materijala.

Prije par dana grčki mediji su javili kako je DNK analiza pokazala da se DNK ubijenog navijača AEK-a Michalisa Katsurisa nalazi na nožu uhićenog grčkog navijača Aristidisa Deliosa.

Huligan koji je osuđen na 12 mjeseci zatvora zbog sudjelovanja u krvavim neredima na finalu grčkog kupa u Volosu 2017., uhićen je kako bi odslužio kaznu, a vlasti su ga ispitake i zbog moguće upletenosti u smrt Mihalisa Katsurisa, navijača AEK-a zbog čijeg je ubojstva stotinu BBB-a još u zatvoru u Grčkoj.