BEZ rezerve o prosvjednicima

Pulmolog Srića: Radimo u preteškim uvjetima, a gomila primitivaca ismijava sa sa svima nama

08.11.2020 u 20:16

Bionic
Reading

Pulmolog Saša Srića na Facebooku se oglasio o današnjem prosvjedu protiv mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite u suzbijanju epidemije koronavirusa. Sudionici prosvjeda u Zagrebu nisu nosili zaštitne maske niti su se fizički distancirali, a poslali su i neke uznemirujuće poruke

Srića ističe da je prosvjed zapravo bio nedopustiv, a s prosvjednicima se slaže u jednom - mjere su uistinu neadekvantne, ali zato što su, po njegovu mišljenju, preblage te ćemo zato teško izbjeći policijski sat i lockdown.

Objavu dr. Sriće prenosimo u cijelosti:

'I kada čovjek pomisli da su se pojedini naši sugrađani i sugrađanke osvjestili prepoznajući sve alarmantniju i nastavi li se istim trendom i situaciju u kojoj bi vrlo lako mogao kolabirati zdravstveni sustav koji je već sad na aparatima opet danas nedopustivi i iracionalan prosvjedni skup koji je krenuo iz Zagorja a sada se eto intenzivirao na Trgu bana Jelačića kršeći dozvoljen broj okupljanja.

  • +29
Prosvjed protiv mjera Stožera Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

I opet negatori i teoretičari zavjere koji smatraju da je korona izmišljena i da su prizori iz bolnica pretpostavljam fotomontaže sada već ozbiljno ugrožava zdravlje i živote svih onih koji se drže propisanih mjera. Da slažem se da su mjere neadekvatne ali u smislu da su preblage i da nisu urodile plodom.I da potencijalni policijski satovi i lockdowni će se ovakvim.pristupom teško izbjeći.

Broj zaraženih se povećava kao i onih na respiratorima a biljžimo i rekorde umrlih kao i prenatrpanost bolnica a osobito KB Dubrave kao trenutno Covid bolnice što mogu posvjedočiti vlastitim primjerom. Po 70 pacijenata i više Covid oboljelih na kisiku na 2 liječnika i nekoliko sestara. Radimo u preteškim uvjetima a vi se ismijavate sa svima nama.

Ovo je sve samo ne legalan prosvjed. Ovo bih nazvao gomilom primitivaca koji nameću svoj iracionalan stav koji ugrožava druge.

Takve i slične akcije treba zabraniti jer eto za par dana povećanje brojke i tako unedogled. OSTANIMO I POSTANIMO ODGOVORNI!!!', poručuje pulmolog Srića.

I kada čovjek pomisli da su se pojedini naši sugrađani i sugrađanke osvjestili prepoznajući sve alarmantniju i nastavi...

Objavljuje Saša SrićaNedjelja, 8. studenoga 2020.