strašna scena

Pukao ringišpil u Doboju: Roditelji izvlačili pa na rukama nosili djecu na Hitnu

24.06.2024 u 23:46

Bionic
Reading

U Doboju, u parku Narodnih heroja, došlo je do ozbiljnog incidenta kada je pukao ringišpil, a tom prilikom ozlijeđena su djeca

Incident se dogodio oko 20 sati. Zum TV Doboj prenosi da je četvero djece ozlijeđeno te su ih roditelji na rukama odnijeli u obližnji Dom zdravlja, pišu Nezavisne.com.

Ekipe Hitne pomoći stigle su za dvije-tri minute, ali roditelji su već odnijeli svoju djecu. Tu su bili i mladi policajci koji su zajedno rukama izvlačili ozlijeđenu djecu. Svi prisutni odmah su rukama podizali konstrukciju ringišpila izvlačeći djecu.

Reporter spomenutog medija navodi da su scene bile veoma potresne, te da su djeca plakala i dozivala roditelje. Dobojski info prenosi da trenutno nema detaljnih informacija o stupnju ozljeda djece.

Očekuje se službeno priopćenje policije o ovom događaju, koje će pružiti više informacija o uzrocima i posljedicama incidenta.

Hitna zbrinula četvero djece

Služba hitne pomoći Doma zdravlja u Doboju večeras je zbrinula četvero djece ozlijeđene u prevrtanju ringišpila u ovom gradu, od kojih nijedno nije životno ugroženo, rečeno je Srni iz ove zdravstvene ustanove.

Dežurna liječnica hitne medicinske pomoći Ivana Dadić rekla je za Novu.rs da su djeca primarno zbrinuta i odmah po protokolu transportirana na daljnju dijagnostičku i terapijsku obradu u gradsku bolnicu.

„Uglavnom se radilo o otvorenim ozljedama glave i lica, kontuzijskim ozljedama, nismo imali nijednu osobu bez svijesti“, navela je Dadić.