UBRZAJTE POSLOVANJE

Prvi pravi poslovni flat!

08.05.2014 u 15:57

Bionic
Reading

Naručite MAX2 Premium paket za neograničene razgovore i internet uz uvijek isti iznos računa

Fiksni telefon, fiksni internet i fiksni iznos mjesečnog računa? Mnogi će mali i srednji poduzetnici odgovoriti „da“, željno čekajući upravo to: priliku da u svom radu koriste fiksni telefon i brzi fiksni internet koliko god žele, ne brinući o troškovima.

Jer u vremenima kada svi moramo paziti na svaku kunu, unaprijed ograničiti svoje troškove, a bez ograničenja u poslovanju, apsolutni je must. Odgovarajući na potrebe tržišta, HT je osmislio Poslovni MAX2 Premium paket koji već ima svoje zadovoljne korisnike.

Naša tvrtka bavi se trgovinom na malo. U našem poslovanju vrlo nam je važno pravovremeno odgovarati na upite naših kupaca, koji uglavnom stižu putem fiksne ili mobilne linije, ili pak putem maila. Za to nam treba fiksna linija i internet, uz troškove koje možemo predvidjeti, bez iznenađenja na računu. Uz novu ponudu Poslovnog MAX2 paketa osigurali smo neograničene pozive prema fiksnoj i mobilnoj mreži, tako da bez brige možemo komunicirati s našim kupcima. Internet nam je brži, pa bez obzira koliko zaposlenika i uređaja trenutačno koristimo na ADSL-u, svi mogu raditi brzo i sigurno i nesmetano obavljati svoj posao'. Marin Marić, Marić Prom d.o.o.

Ubrzajte poslovanje uz brzi internet i poslovne razgovore sa svima unutar Hrvatske, bez ikakvih dodatnih naknada i ograničenja. Više ne morate paziti koju fiksnu ili mobilnu mrežu pozivate, pa čak ni u kojoj se zemlji nalazi vaš poslovni partner, jer ovaj paket uključuje i 100 minuta razgovora s inozemstvom.

Svoj Poslovni MAX2 Premium paket, uz tablet po promotivnoj cijeni, naručite ovdje

Poslovni MAX2 Premium paket vam omogućuje:

• neograničene razgovore prema fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj
• neograničeni internet uz brzinu 10 Mbit/s
• 100 minuta razgovora prema međunarodnim mrežama